Petre Mihalache, răpus de o boală necruţătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi, anunţă cu regret şi adâncă durere încetarea din viaţă a plutonierului adjutant(rez) Petre Mihalache, subofiţer cu o înaltă competenţă profesională şi un om deosebit    

 Plutonierului adjutant (rez) Petre Mihalache, de 43 de ani, cu reşedinţa în Drobeta Turnu Severin, a decedat pe 14 octombrie 2011, după o lungă şi grea suferinţă. 

 El era căsătorit şi avea o fetiţă de 15 ani. Petre Mihalache a lucrat la pompieri ca militar  angajat pe  bază de contract din 1994, iar datorită competenţelor şi rezultatelor obţinute în activitate, în 1996, a fost chemat  în rândul cadrelor militare active şi trecut în corpul subofiţerilor cu gradul de plutonier adjutant.

De la chemarea în activitate, a lucrat  ca şi comandant  de echipaj pe autospeciala de descarcerare de la Detaşementul de Pompieri Drobeta Turnu Severin.

A  salvat zeci de vieţi din fiarele contorsionate ale maşinilor accidentate şi s-a făcut remarcat prin stăpânirea de sine, coordonare foarte bună a echipajului, rapiditate, intuiţie şi iniţiativă în luarea celor mai bune decizii, respect şi consideraţie faţă de reguli.

Din 2007, Petre Mihalache  a lucrat la Biroul de Resurse Umane din cadrul inspectoratului, iar pe 13 iulie 2011  a fost trecut în rezervă  din cauza unei boli necruţătoare.

Pentru cei care l-au cunoscut  mai îndeaproape, Petre Mihalache, a fost un om plin de solicitudine, sensibilitate, căldură şi umor, cu un profund simţ al prieteniei şi un mare interes pentru crearea valorilor umane.

„Cu plecarea la cele veşnice a plutonierului adjutant (rez) Petre Mihalache, pierdem un om valoros, cu gândul şi fapta, amintirea sa fiind de-a pururi binecuvântată”, a mărturisit cu regret Cristian Stanciu, şeful şi colegul lui Petre Mihalache.

Colegii îl vor păstra mereu în suflet. Odihnească-se în pace !


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite