Turnu Severin: Peste 250 de noi locuri de muncă în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţie Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi pune la dispoziţia şomerilor peste 250 de locuri de muncă în această săptămână.

Din totalul locurilor pe care le au la dispoziţie, absolvenţii unei forme de învăţământ superior beneficiază de 1 locuri de muncă în specializarea de inginer construcţii civile. Dintre locurile rămase disponibile pentru absolvenţii cu studii medii sau fără nicio calificare, cele mai multe sunt pentru muncitor necalificat în număr de 5, 5 locuri de zidar rosar-tencuitor, 10 de dulgher şi fierar betonist şi 10 în confecţii.


Peste 200 de locuri vacante sunt şi pentru severinenii care doresc să se angajeze la cel mai mare centru comercial din zona Olteniei. Aceştia îşi pot depune intenţiile de angajare, numai după ce fac o programare, în prealabil. Recrutarea de masă se va desfăşura la Casa Tineretului în zilele de 14, 15, 16, 18 şi 19 iunie, începând cu ora 8,30. Pentru a se putea prezenta în vederea angajării, candidaţii trebuie obligatoriu să se programeze la numărul de telefon 0800 – 0800 – 04, care poate fi apelat în mod gratuit din toate reţelele de telefonie

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite