VIDEO Percheziţii domiciliare în Drobeta Turnu Severin.11 persoane implicate în traficul de carne vie, reţinute de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi efectuează în aceste momente patru percheziţii domiciliare în Drobeta Turnu Severin. Sunt vizate persoane acuzate de trafic de carne vie

UPDATE ORA 10.07

Persoanele reţinute sunt suspectate că fac parte dintr-o reţea de trafic de persoane din Franţa. Operaţiunea a fost desfăşurată în comun cu poliţiştii francezi, care au monitorizat activitatea reţelei din Paris.

Conform anchetatorilor, acţiunea vizează o reţea de proxeneţi ai cărei lideri sunt doi fraţi suspectaţi că au racolat zeci de femei pe care le-au trimis în Franţa, unde le-au obligat să se prostitueze. Afacerea pusă pe picioare în urmă cu  trei ani de zile a adus profituri frumoase traficanţilor.Cele 11 persoane sunt audiate de procurorii DIICOT Mehedinţi.

11 persoane suspecte că ar avea implicaţii în traficul de carne vie  sunt în acest moment ridicate de oamenii legii din Drobeta Turnu Severin.  Poliţiştii au confiscat şi trei maşini. Suspecţii vor fi prezentaţi la DIICOT Mehedinţi.

Revenim cu amănunte!

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite