Paza culturilor agricole face victime în Mehedinţi: un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza neatenției şi a neadaptării vitezei la condițiile de drum, autoturismul a derapat şi s-a răsturnat într-un canal.

Agenții Postului de Poliție Dârvari au fost sesizați, duminică noapte, prin 112, despre faptul că în extravilanul comunei Dîrvari, pe canalul de irigații CD 6- dezafectat, a avut loc un eveniment rutier.

La faţa locului, oamenii legii au constatat că într-un canal se afla un autoturism răsturnat, iar la o distanță de circa doi metri, o persoană de sex masculin, decedată, fiind identificată ulterior ca fiind B.Aristică (38 ani), din comuna Dîrvari.

În autoturism, a mai fost identificat, imobilizat pe scaunul din stânga față, C. Mihai, de 51 ani, dar şi B. Elvis, de 16 ani, pe scaunul din spate, ambii din aceeaşi localitate, transportaţi ulterior la spital.

“Fiind efectuate verificări, s-a stabilit că cele trei persoane se deplasau cu autoturismul pe câmp, pe un drum de tarla ce se intersecta cu canalul de irigații, cu scopul de a face pază la culturile agricole, nefiind angajați cu documente legale în acest sens.

Din cauza neatenției conducătorului auto și a neadaptării vitezei de mers la condițiile de drum, autoturismul a derapat şi s-a răsturnat în canal”
, a percizat inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi. 

La fața locului s-a deplasat și echipa operativă din cadrul Poliției Vînju Mare care a întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 178 C.P.

Cadavrul a fost ridicat de la fața locului şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Mehedinți în vederea efectuării necropsiei.

Cele mai multe distrugeri şi furturi de culturi agricole sunt întregistrate în sudul Mehedinţiului

image
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite