FOTO/VIDEO Oltenii dau un ban, dar stau în faţă la distracţia pe gheaţă. Află cât costă ora de patinaj în oraşul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai mare şi modern patinoar este amplasat în Piaţa „Mihai Viteazul“ din Bănie
Cel mai mare şi modern patinoar este amplasat în Piaţa „Mihai Viteazul“ din Bănie

Amatorii de patinaj se pot da pe gheaţă în Craiova, Slatina, Severin, Râmnicu-Vâlcea, Balş şi Rovinari. Târgu-Jiu este singura reşedinţă de judeţ din Oltenia fără patinoar.

Pentru mulţi dintre locuitorii regiunii, iarna înseamnă şi distracţie pe patinoar. Anul aceasta, au fost amenajate patinoare în patru municipii şi două oraşe.

VEZI GALERIE FOTO CU PATINOARELE

Craiova: cel mai mare patinoar din Oltenia

La fel ca iarna trecută, patinoarul artificial din Bănie a fost amenajat în jurul artezinei cântătoare, pe o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi. O oră şi jumătate de distracţie costă 10 lei, cu patinele tale, şi tot atât trebuie să scoţi din buzunar dacă nu ai echipamentul necesar.

patinoar craiova

Slatina: Preţuri de criză

Patinoarul artificial de 450 metri pătraţi din centrul Slatinei este deschis zilnic între orele 10.00-22-00, accesul pe gheaţă fiind de 1.5 lei pentru elevi şi studenţi şi 3 lei pentru adulţi. Închirierea patinelor costă 2 lei. (Mirela Ogea)

Micuţii pot ieşi deseară pe gheaţă (foto arhivă)

Severin: 10 lei pe oră

De distracţie pe patine au parte şi mehedinţenii. Patinoarul din Severin, situat pe strada Crişan, în imediata apropiere a Bazinului olimpic, îi așteaptă pe iubitorii de gheață și senzații tari, în fiecare zi, între orele 14 și 22, iar în week-end, în intervalul orar 10-22. Prețul distracției pe gheață este de 10 lei/oră, sumă care include și închirierea patinelor. Câteva difuzoare asigură fondul muzical, iar comercianții de ceai cald sunt în imediata apropiere, așteptându-și nerăbdători clienții. (Cătălin Căruntu)

Patinoar Severin

Balş: Patinoar închiriat pentru o lună

Patinoarul din centrul oraşului Balş are 300 metri pătraţi şi dispune de 60 de perechi de patine. A fost închiriat de primărie de la un agent privat, pe o perioadă de o lună, urmând ca plata, de circa 3.000 de lei, să fie achitată peste câteva luni. Acesta este al treilea an când în oraşul de pe Olteţ funcţionează patinoarul denumit „Alina Camelia”, în memoria poetei Camelia Dobrin, decedată la 12 ani. (Mirela Ogea)

Gorj: Distracţie pe gheaţă doar la Rovinari

Patinoarul artificial din oraşul Rovinari a devenit un loc de atracţie atât pentru tinerii din localitate, cât şi pentru cei din Târgu-Jiu, acesta rămând singurul din judeţul Gorj care mai funcţionează. Patinoarul a fost redeschis în urmă cu numai câteva zile, după ce s-au făcut mai mule lucrări de modernizare. Intrarea este liberă, iar o pereche de patine se închiriază cu numai 1 leu pe oră. Patinoarul are o suprafaţă de 300 de metri pătraţi şi este realizat dintr-un material special. 50 de patine sunt la dispoziţia celor care doresc să patineze.  (Alin Ion)



Râmnicu-Vâlcea: Patinoar la ultimul etaj din mall

Patinoar Rovinari

La Râmnicu Vâlcea singurul patinoar se află la etajul al patrulea al Mall-ului River Plaza din centrul oraşului.  Redeschis în această lună „Tao Ice Land” oferă o suprafaţă de patinaj de 650 de metri pătraţi. Intrarea costă 10 lei de luni până duminică în intervalul orar 10-22, iar închirierea patinelor costă cinci lei. (Sergiu Mir)

Video cu patinoarul din Craiova:

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite