Nepăsare: Află aici cum a pierdut Bazinul Olimpic un milion de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin este nefuncţional din 2009, pentru că responsabilii nu găsesc bani de reparaţii. Când au banii, nu reuşesc să-i păstreze şi îi pierd.  De aceea, sportivii legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal se antrenează pe unde pot, prin ţară.

Câteva planşe format A2 au stat la baza pierderii fondurilor alocate pentru reparaţia Bazinului de Înot din Turnu Severin. 

Acesta este unul din motivele invocate de reprezentantul Clublui Sportiv Muncipal care a pierdut 1.000.000 de lei, bani alocaţi de Autoritatea Națională pentru Tineret și Sport.

Conducerea CSM Drobeta crede că de la contestaţia depusă de una din firmele de construcţii, participante la licitaţie, a pornit totul.

“Una din societăţiile  care au participat la licitaţie a depus contestaţie nu la noi aşa cum ar fi trebuit ci direct la   Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

Contestaţia s-a bazat pe lipsa la documentaţie a unor planşe în format  A2, planşe foarte mari, pe care noi ca autoritate contractantă nu am avut mijloacele tehnice  să o punem la dispoziţie în format electronic şi atunci s-a făcut  o specificaţie în acel sens ca acele planşe să fie ridicate de la sediul nostru.

Aceea contestaţie a fost  găsită nefondată, iar procedura a durat cam o lună de zile”, a declarat directorul Clubului Sportiv Muncipal.  

 Gabriel Răveanu spune că nu va pierde viitoarele proiecte pentru reparaţia bazinului

Conducerea clubului care administrează Bazinul Olimpic de Înot   consideră  că această contestaţie a întârziat procedurile şi nu au mai reuşit să încheie contractual.

Probabil sunt contestatari de serviciu, atâta ştiu să facă, clar aici am avut o problema”,a adăugat  directorul clubului.

Ce spun reprezentanţii firmei contestatare, citeşte în noul ADS Severin!

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite