Turnu Severin: Motocicletă în valoare de 8000 de euro, furată din Franța, indisponibilizată de către polițiștii de forntieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O motocicleta marca Suzuki Bandit declarată ca fiind furată  din Franţa a fost indisponibilizată de  către poliţiştii de frontieră mehedinţeni în cooperare cu ofiţerii DGIPI, în urma unei acţiuni desfăşurate de  pe linia combaterii traficului internaţional de autovehicule furate.

Motocicleta are o valoare totală de 8000 de euro și a fost declarată ca fiind furată din data de  13.05.2009. Ca urmare a continuării unor acţiuni de  cooperare şi informare  pe linia combaterii traficului internaţional de autovehicule furate derulate de poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului de Combatere a Infracţionalităţii Tranfrontaliere aparţinând Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin s-au obţinut date şi informaţii despre existenţa pe raza municipiului  Turnu Severin a unei  motociclete furate din Italia
“Astfel, în cadrul unei acţiuni informativ operative pe linia combaterii traficului internaţional de autovehicule furate, în ziua de 05.05.2010, ora 15.30, poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin aparţinând Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinti în cooperare cu ofiţerii SIPI Mehedinţi l-au oprit în trafic, la intrarea în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe conducătorul unei motociclete despre care aveau date  că este semnalată ca fiind furată din Italia.” a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinți, comisarul șef Valeriu Pera
          La controlul documentelor motocicletei  conducătorul acestuia, I. Romeo  în vârstă de 33 ani, cu domiciliul în  municipiul Turnu Severin  nu a putut  prezenta poliţiştilor de frontieră nici un document  care să ateste că este proprietar al motocicletei. Mai mult procedând la verificarea fizică a motocicletei poliţiştii de frontieră  au constat că aceasta nu avea plăcuţe de înmatriculare, contactul motocicletei era forţat şi spart, pornirea acestuia făcându-se pe direct iar seria de identificare innscripţionată pe furca motocicletei era polizată.

În urma cercetărilor  efectuate, poliţiştii de frontieră mehedinţeni  au stabilit motocicleta Suzuki Bandit  este  semnalată  ca fiind furată din data de 13.05.2009,  de pe teritoriul Franţei.

În cauză s-a întocmit lucrare penală împotriva lui I. Romeo în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Motocicleta în valoare de aproximativ 8000 de euro a fost indisponibilizată urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiată proprietarului de drept.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite