Moş Crăciun a adus 29 de zile de arest pentru tânărul care a omorât în bătaie un om, în Ajunul Naşterii Domnului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Tânărul de 22 de ani este singurul reţinut dintre bărbaţii care au participat la bătaie, cei doi prieteni ai suspectului se află în libertate

Bărbatul a fost reţinut după o cursă nebunească prin muncipiu cu poliţiştii pe urmele sale.

„În urma cercetărilor efectuate cu privire la cei trei suspecţi s-a stabilit că suspectul principal este G.Sorin, 22 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi”, a declarat Lavinia Pescaru, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Bărbatul a ajuns la tribunal chiar în ziua de Crăciun şi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. În dimineaţa zilei de 24 decembrie, poliţiştii au fost
anunţaţi că în faţa unei societăţi comerciale de pe strada Calea Timişoarei din municipiu, un grup de tineri a agresat o persoană, lovind-o cu pumnii şi picioarele.

Oamenii legii ajunşi la faţa locului, a constatat decesul victimei, iar în urma investigaţiilor efectuate a stabilit că tinerii au părăsit locul faptei cu un autoturism.

În jurul orelor 04.10 o patrulă mobilă din cadrul I.J.J. Mehedinţi a identificat în trafic, pe bulevardul Aluniş din municipiu, autoturismul respectiv şi a încercat oprirea acestuia.

Şoferul a refuzat să oprească şi a urmat o cursă ca-n filme până pe strada Izvorului din cartierul Schela Cladovei al municipiului  Drobeta Turnu Severin.

„Trecându-se la legitimarea ocupanţilor autoturismului, s-a constatat că aceştia sunt B. Valentin, de 28 ani, G. Sorin, de 22 ani şi T. Victor, de 26 ani, toţi din municipiul Drobeta Tr. Severin, care  au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

 Sub coordonarea procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi s-a stabilit că că victima este G. Dumitru, de 48 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin.





Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite