Cocaină în borcane cu cremă de ciocolată! O tânără din Mehedinţi a reuşit, astfel, să aducă în ţară peste 200 de grame de cocaină, disimulate în bagaje, însă a fost prinsă de poliţiştii de la Crimă Organizată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drogurile proveneau din Italia
Drogurile proveneau din Italia

Tânăra, originară din comuna meheidnţeană Gogoşu a fost reţinută, la Timişoara, la câteva ore de la întoarcerea ei din Italia. A fost prinsă în flagrant, în timp ce încerca să vândă unei persoane 233 grame de cocaină, cu suma de 9000 de euro.

Olguţa B. (22 ani) lucrează în Italia. S-a gândit probabil că de sărbători poate face rost de ceva bani în plus din vânzarea drogurilor, pe raza Severinului. Iniţial a trimis şi o mostră de 4 grame de cocaină în România, care însă a ajuns pe mâna poliţiştilor. După circa o săptămână, tânăra a urcat într-un autoturism al unei cunoştinţe, a ascuns 233 de grame de cocaină, în bagaje, trecând prin vamă fără probleme. Mare i-a fost surpriza când, la Timişoara, chiar când vindea drogurile au apărut poliţiştii de la Crimă Organizată.

“În urma cercetărilor, s-a stabilit că drogurile proveneau din Italia, fiind introduce în aceeaşi zi în ţară, disimulate în bagaje, într-un autoturism al unor cunoştinţe.

Anterior prinderii în flagrant, suspecta a trimis la Drobeta Turnu Severin, din Italia, un alt colet în care erau disimulate, într-un joc de poker, 4 grame de cocaină, drept probă”,
susţin reprezentanţii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi. 

În urma probatoriului administrat în cauză, tânăra a fost reţinută iniţial pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT- Mehedinţi, urmând ca astăzi (vineri) să fie prezentată Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Magistraţii au hotărât arestarea ei preventivă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în acest caz.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite