Minoră din Mehedinţi, violată de concubinul mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reţinut iniţial pentru 24 de ore, tănărul este acum cercetat în libertate pentru viol
Reţinut iniţial pentru 24 de ore, tănărul este acum cercetat în libertate pentru viol

Un tânăr de 32 de ani este acuzat că ar fi abuzat sexual de fiica de numai 13 ani a concubinei sale, care anul trecut a născut şi un copil. Deşi expertiza ADN a demonstrat că e tatăl biologic al copilului, judecătorii l-au lăsat în libertate.

Cazul s-a petrecut în comuna mehedinţeană Balta. Prin acţiuni specifice, poliţiştii din comună au aflat că o copilă de 13 ani a fost violată, în perioada decembrie 2009- ianuarie 2010, chiar de concubinul mamei ei. Ea a născut ulterior şi un bebeluş pe care tatăl biologic nu l-a recunoscut nici în ruptul capului.

Pentru a dovedi vinovăţia bărbatului, anchetatorii au efectuat expertize ADN prin laboratorul IGPR. Rezultatele recent venite de la Bucureşti au stabilit clar că el este tatăl bebeluşului născut de minoră, astfel că acesta a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, de către poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi prezentat apoi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 

Magistraţii l-au pus ieri în libertate de îndată, iar Parchetul a făcut recurs. Tânărul este cercetat, acum, în libertate, pentru viol.

Fata locuieşte într-o căsuţă sărăcăcioasă din Balta, împreună cu două surori mai mici, cu mama şi concubinul acesteia. Individul a venit în locuinţa lor după ce tatăl copiilor a murit într-un accident.

Localnicii spun că n-au mai auzit în satul lor o asemenea grozăvie.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite