Turnu Severin: Cinci doljence, prinse la furat în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Cinci  doljence, prinse la furat în Mehedinţi
Turnu Severin: Cinci doljence, prinse la furat în Mehedinţi

Poliţişti din trei comune din Mehedinţi au prins, joi seară, în flagrant, un grup infracţional care acţiona în patru judeţe.  Este vorba despre cinci craiovence, surprinse în timp ce încercau să fure bunuri dintr-o societate comercială de pe raza comunei Vînători.

Cercetările au scos la iveală faptul că tinerele, cu vârsta cuprinsă între 19 şi 26 de ani, au comis mai multe furturi rămase, până acum, cu autori necunocuţi, în Dolj, Gorj, Caraş-Severin şi Mehedinţi. Trei dintre ele au participat şi la alte furturi comise pe raza comunelor mehedinţene Izvorul Bîrzii, Şişeşti, Malovăţ şi Husnicioara.

Sub pretextul achiziţionării de diverse bunuri, ele intrau în locuinţele oamenilor, oferindu-le, în schimbul produselor, bancnote cu valoare mare. În momentul în care solicitau restul, urmăreau unde victimele îşi ţineau banii, iar ulterior distrăgeau atenţia acestora, pentru ca o altă persoană din grup să fure banii.

Prezentate parchetului cu propunere de arestare preventivă
În prezent, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, urmând ca cele cinci persoane să fie prezentate parchetelor competente cu soluţionarea, cu propunere de arestare preventivă. „Acest grup infracţional va fi preluat şi de poliţişti din judeţele Dolj, Gorj şi Caraş-Severin, pe raza cărora au fost înregistrate fapte cu acelaşi mod de operare, rămase până în prezent cu autori necunoscuţi”, a declarat subinspectorul Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite