Sera de canabis de la Mehedinţi, distrusă de poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canabisul era uscat cu ajutorul unor radiatoare
Canabisul era uscat cu ajutorul unor radiatoare

 Băieţii plantaseră, în grădină, aproximativ 140 de metri cu canabis

Poliţiştii de la Serviciul de Combaterea Crimei Organizate Mehedinţi împreună cu S.C.C.O Timişoara şi Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi au anihilat o adevărată seră de canabis ridicată în grădina bunicilor unuia din suspecţii reţinuţi.

Oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii la Valea Anilor, judeţul Mehedinţi. Ei au reţinut cinci tineri suspecţi de trafic cu droguri.

„Am găsit peste 50 de kilograme de canabis puse la uscat cu nişte radiatoare într-o casă la ieşire din sat, casă care a fost cumpărată, părerea mea, tot din banii făcuţi din droguri la Timişoara.

Nu s-a vândut pe raza judeţului Mehedinţi niciun gram, toată marfa era dusă  la Timişoara”, a  declarat Petrişor Althamer, şeful S.C.C.O Mehedinţi.     

 Liderul grupului are 39 de ani, iar ceilalţi au vârste cuprinse între 26 şi 30 de ani. Poliţiştii au  stabilit că tinerii care locuiesc în Timişoara, au cumpărat seminţele de canabis din Spania şi au dezvoltat o mică afacere.

După o zi întreagă de cercetări, oamenii legii au ridicat peste 120 de kilograme de droguri, iar cei cinci suspecţi sunt cercetaţi pentru deţinere consum şi trafic de droguri.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite