Mehedinţi: DN 6 a fost deblocat. Pe DN 57 se circulă pe un fir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul/Codul portocaliu vizează DN 74, în zona Dealul Mare
Foto Adevărul/Codul portocaliu vizează DN 74, în zona Dealul Mare

Drumul Naţional 6 (DE 70) a fost deblocat, însă circulaţia se desfăşoară cu dificultate, pe un singur sens pe DN 57, în Clisura Dunării, respectiv în zona Dubova. Potrivit Poliţiei Rutiere, circulaţia autotrenurilor este interzisă pe DN 6, cu excepţia celor încărcate cu alimente, animale vii şi combustibili.

De sâmbătă, ninge aproape fără încetare în Mehedinţi, iar de la intrarea în vigoare a codului portocaliu stratul de zăpadă a crescut cu circa 30 de centimetri. În Clisura Dunării, pe DN 57, se circulă pe un singur fir, în zona Dubova, unde în această dimineaţă, a avut loc o avalanşă de zăpadă.

Potrivit poliţiştilor mehedinţeni de la Rutieră, se menţine restricţia impusă autotrenurilor care circulă pe DN6, cu excepţia celor care sunt încărcate cu alimente, animale vii şi combustibili. Acestea din urmă sunt monitorizate îndeaproape de echipajele Poliţiei Rutiere, coordonate direct de şeful serviciului, comisarul Gabriel Lică.

Restricţiile se menţin şi la graniţa cu Serbia, unde vecinii sârbi au cerut autorităţilor române, încă de duminică, să nu mai lase autotrenurile cu un tonaj mai mare de 7,5 t să treacă în ţara vecină. 

În Mehedinţi, astăzi şi mâine vor rămâne închise şi şcolile, după ce autorităţile au luat decizia ca pe timpul codului portocaliu elevii să stea acasă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite