Mehedinţenii petrec Ziua Îndrăgostiţilor acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta, cererea pentru pachetele turistice realizate pentru Ziua Îndrăgostiţilor a înregistrat o scădere atât pentru destinaţiile externe, cât şi pentru cele interne

Se apropie cu paşi repezi ziua îndrăgostiţilor şi oricât de roz şi plină de iubire ar fie ea, tot în bani se calculează.

Astfel că puţini mai sunt cei care-şi mai permit să plece într-o mini-vacanţă.

Dacă în anii trecuţi, agenţiile de turism erau asaltate de cereri, anul acesta, cu doar două săptămâni înainte, severinii nu mai sunt interesaţi de astfel de călătorii, acesta fiind şi motivul pentru care unii dintre patronii agenţiilor nici măcar nu s-au mai sinchisit să facă ofertele specific acestei sărbători.

“Nu avem oferte pntru că nu avem nici cereri. Acestea au început să scadă de la an la an, pentru că oamenii nu-şi mai permit, financiar, să plece în asemenea vacanţe” ne-a spus Octavian Goga administrator agenţie.


Există locuri dar nu şi cereri
Deşi nu au cereri pentru această sărbătoare, agenţiile au locuri destule în mai toate destinaţiile din ţară.

O reducere a cererilor s-a înregistrat şi la pensiunile de la noi din ţară. Sinaia, Băile Felix, Predeal sau Poiana Braşov sunt doar câteva dintre destinaţiile pe care le recomandam cuplurilor de îndrăgostiţi.  Preţurile nu au fost modificate, însă orice serviciu suplimentar, cum ar fi o cină romantică, acces la piscină, sauna sau masaj, se plăteşte suplimentar” ne-a declarat Cosmin Coman director economic agenţie turism.


Puţine agenţii au făcut reduceri
Există şi agenţii care au făcut reduceri la oferte cu până la 40%, faţă de anii trecuţi, şi cu toate acestea cererile lipsesc cu desăvârşire, iar numărul turiştilor care pleacă în vacanţă de ziua îndrăgostiţilor este în scădere, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

“Avem oferte a căror preţuri variază între 90 şi 345 de euro, în destinaţii ca Roma, Praga, Veneţia, Istambul, dar nu sunt cereri” ne-a spus Emilia Ciupag director agenţie.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite