VIDEO Mehedinţenii devin afacerişti. În doar o lună de zile au fost înregistrate peste 1800 de PFA-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portal.onrc.ro. este aplicaţia online, care permite înregistrarea unei societăţi comerciale fără ca persoana interesată să se deplaseze la ghişeu

În judeţul Mehedinţi, a crescut numărul persoanelor fizice autorizate. Numai luna trecută peste 1800 de persoane şi-au înregistrat activitatea economică la Registrul Comerţului. Numărul mare de înregistrări se datorează absorţiei de fonduri europene.

„În luniile ianuarie şi februarie 2012 am avut un număr semnificativ crescut de persoane fizice autorizate, de 1842 de persoane. Ei au beneficiat din partea Agenţiei Rurale pentru Dezvoltare şi Pescuit de fonduri nerambursabile de sprijinire a fermelor de subzistenţă”, a declarat Veronica Vîlcea, director la Registrul Comerţului.

Cei care vor să-şi deschidă o firmă şi vor să evite aglomeraţia pot face acest lucru de acasă, din fotoliu. Din 6 februarie, există o aplicaţie informatică simplă care permite acest lucru, trebuie doar să aveţi cont.

„Procedura este foarte simplă, cei interesaţi au o nouă aplicaţie informatică, permite înregistrarea online fără să se deplaseze la ghişee, pagina este portal.onrc.ro.”, a  adăugat Veronica Vîlcea, directorul Registrului Comerţului.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite