Meciul „Științei” cu Steaua a adus încasări record barurilor din Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, terasele din oraș au fost pline până la refuz. Berea a curs în valuri, iar fanii Universității au trăit meciul la cote maxime.

Cu zeci de minute bune înaintea startului partidei dintre Steaua și Universitatea, fanii au umplut tersasele din toate zonele orașului. Pentru a fi siguri că prind un loc liber, unii și-au făcut rezervări încă de dimineață.

Cei mai fericiți au fost patronii locațiilor, care au încasat triplu față de o seară obișnuită de sâmbătă.

„Vinerea și sâmbăta avem, de obicei, încasări mai mari decât în cursul săptămânii. Aseară, însă, vânzările au depășit cu mult așteptările noastre. Nu ne-am făcut încă socotelile, dar probabil că este vorba de o creștere cu până la 300% față de o zi obișnuită. Cel mai solicitat produs a fost berea”, ne-a spus Mirela Bravu, manager al unei terase din centrul orașului.

Pe tot parcursul meciului, suporterii „Științei” și-au încurajat echipa și au trăit la maxim fiecare fază, chiar dacă, la final, toată lumea a plecat dezamăgită de rezultatul final.

Fanii aștepată acum următorul meci, cel cu Victoria Brănești, după care își vor încuraja favoriții din tribunele stadionului Municipal, pe 14 august, când Universitatea va întâlni FC. Timișoara.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite