Foto Marin Ghighilicea şi Sorin Lică, doi poliţiştii meritoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Ghighilicea a fost avansat la gradul de subcomisar
Marin Ghighilicea a fost avansat la gradul de subcomisar

Cei doi poliţişti mehedinţeni au fost avansaţi în cadrul ceremoniei organizate la sediul Inspectoratulu Judeţean al Poliţiei Mehedinţi, care a marcat Ziua Poliţiei Române

Inspectorul principal Marian Ghighilicea a fost avansat în grad, el a trecut de la inspector principal la gradul de subcomisar, datorită rezultatelor dobândite de-alungul carierei de poliţist.

„Am fost fost avansat la gradul de sucomisar.  Eu sunt mai puţin cu vorbele, treaba mea este în stradă. Meseria de poliţist este extrem de grea, cu ameninţări permanente, dar mergem înainte ”, a spus Ghighilicea.

Un alt poliţist care s-a făcut remarcat prin muncă este Sorin Lică. De-a lungul carierei de 18 ani de poliţist rutierist, Sorin Lică a rezistat tentaţiei de a lua mită şi i-a dat în vileag pe toţi cei care au încercat să-l corupă.

Sorin Lică a fost avansat la gradul de agent sef principal

Potrivit unei statistici a IPJ Mehedinţi, Sorin Lică s-a confruntat cu şase situaţii de încercare de mituire, cazuri în care poliţistul a sesizat organele competente cu prinderea în flagrant a mitutorilor. 

Ultimul caz de acest gen a fost în luna ianuarie a.c., când un italian a încercat să-i dea 150 de euro ca să închidă ochii la abaterile rutiere, dar a ajuns să fie cercetat de DNA.
 
„Am fost avansat la gradul de agent şef principal de poliţie. Am fost foarte plăcut impresionat, a fost o avansare pentru merit”, a spus Sorin Lică.

În cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi 120 oameni ai legii au fost avansaţi la gradul superior, la termen. Alţi trei poliţişti au fost avansaţi înainte de termen, pentru rezultate deosebite în activitatea pe care o desfăşoară zi de zi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite