Încep Zilele Orşovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria municipiului Orşova le-a pregătit şi în acest an, localnicilor, o mulţime de surprize. Petrecerea se va încheia de-abia luni seară.

Dacă ajungeţi în această zonă a ţării, nu rataţi Zilele Orşovei, pentru că timp de patru zile aveţi parte de multă muzică, spectacole, concursuri sportive şi mini-târguri cu produse tradiționale.

Acesta este programul de spectacol pentru vineri ,12 august :
-    Program Zilele Tineretului și Festivalul Interetnic,  orele 17,00-21,00  
-    Deschiderea oficială a evenimentului “Zilele Muncipiului Orșova”, ora 21,00
-    Recital- Angelica Stoican, ora 21,30
     Formația Doina Cernei condusă de Nanu Nicola
-    Închiderea programului artistic,ora 23,00

Pentru cei care vor să asculte şi o altfel de muzică, organizatorii le-au pregătit alte suprize: Celia, Gadyno şi Andreea Bălan.

image

Ziua Marinei începe luni, la ora 10,00
Pe lângă obişnuitele recitaluri de muzică populară şi uşoară, în acest an, orşovenii se pot bucura, în prima zi, de un concurs de role, organizat vineri, cu începere de la ora 11,00, în sala de sport a Liceului de Marină, dar şi de sărbătorirea Zilelor Tineretului (vineri, de la ora 17,00).

După deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Orşova care va avea loc, mâine seară, la ora 21,00, vor urca pe scenă Angelica Stoican, dar şi Ansamblul “Doina Cernei”, condus de Nanu Nicola.

Sâmbătă seară, de la ora 18,30, sunt programate dansuri populare susţinute de  Ansamblul Liceului Traian Lalescu din Orşova, dar şi formaţia “Doina Cernei” şi invitaţii săi: Dana Drăghici şi Daniela Ploia Fraga.

Recitalul Mirelei Petrean va începe la ora 21,30, iar o oră mai târziu, cel al Celiei. Şi pentru că vă aflaţi la malul Dunării, nu v-ar strica o croazieră, programată pentru duminică dimineaţă, la ora 10,00.

Seara, din nou spectacol: ora 19,00- Norica Haţegan, acompaniată de formaţia “Doina Cernei”, ora 19.45- o demonstraţie de arte marţiale; ora 20,00 - Ansamblul Profesionist “Danubius” şi invitaţii săi, iar de la ora 22,00- concert  Gadyno.

Scena este amplasată în faţa magazinului chinezesc, ca şi anul trecut

image

Ziua de luni este rezervată Zilei Marinei, care va fi sărbătorită, cu începere de la ora 10,00, pe Insula Pescăruş din municipiu.

Pe lângă slujba de pomenire, nu vor lipsi aruncarea jerbei de flori, jocurile marinăreşti, purceluşul suspendat, nunta cu bucluc şi raţele fiţoase.

Seara, de la ora 19,00, pe scenă va urca din nou formaţia “Doina Cernei”. O oră mai târziu, Ansamblul Profesionist “Danubius” şi invitaţii săi, iar de la ora 22,00, Andreea Bălan pentru un concert de 45 de minute.

Jocurile de artificii vor începe la ora 23,00. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite