FOTO/Mai multe locuințe din Severin și din localitățile riverane au fost inundate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploile torențiale căzute în ultimele două zile peste județul Mehedinți au provocat inundații majore în mai multe susoluri de bloc, dar și în gospodării și locuințe.

De asemenea, pasarela de la punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier I a fost cuprinsă de ape, iar pompierii au intervenit în câteva gospodării din localitățile învecinate Severinului.

image

Pompierii au scos apa din pasajul PF1



Astăzi, pompierii severieni au intervenit la două subsoluri de bloc, pentru a scoate apa ce atinsese, pe alocuri, 400 de centimetri adâncime. Aflate pe strada Kisseleff și respectiv la intersecția străzilor Babeș și Călăraș, blocurile sunt cunoscute pentru problemele care se ivesc aici la fiecare ropot de ploaie.

image

Apa din subsoluri a atins aproape jumătate de metru adâncime

image

Azi-noapte, ploaia torențială a inundat patru locuințe și o societate comercială din Severin și șapte gospodării din localitatea Piatra Albă, aflată la 4 kilometri de oraș.

Autoritățile cu rol de intervenție în caz de inundații sunt, în continuare, cu ochii în patru. Norii adunați deasupra Severinului sunt o dovadă în plus că pericolul nu a trecut.

Urmărește efectele inundațiilor pe severin.adevarul.ro

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite