Luni seara, prefectul şi subprefectul au fost instalaţi în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Victor Paul Dobre
Victor Paul Dobre

La Palatul administrativ al municipiului Drobeta Turnu Severin a avut loc, luni seara, ceremonia de învestire în funcţii, în prezenţa ministrului delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, a prefectului Nicolae Drăghiea şi subprefectului Octavian Tuţu.

Cu acest prilej ministrul Victor Paul Dobre a declarat că aceştia au obligaţia de a duce la îndeplinire programul de guvernare, atenţia lor trebuind să fie focalizată imediat pe următoarele obiective: desfăşurarea în condiţii de normalitate a alegerilor locale, constituirea urgentă după 10 iunie a structurilor administraţiei locale şi judeţene şi pregătirea alegerilor parlamentare.

"Sunt sigur că această echipă va reprezenta cu responsabilitate, în teritoriu, Guvernul al cărui mandat este clar şi bine delimitat în timp", a precizat Dobre.

La rândul său, prefectul Nicolae Drăghiea a spus că va fi un prefect al cetăţenilor judeţului Mehedinţi şi că are obligaţia faţă de aceştia de a le sluji interesele "prin respectarea legilor şi sprijinirea proiectelor".

În acelaşi context, subprefectul Octavian Tuţu a fost de părere că va face eforturi pentru ca cetăţenii să-şi recapete demnitatea şi să-şi ducă la îndeplinire dorinţa într-o viaţă mai bună, notează Agerpres.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite