Luni, 29 august încep probele scrise ale examenului de bacalaureat. Citiţi Adevărul ca să aflaţi noutăţile despre această nouă rundă de examinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Sesiunea se anunţă la fel de exigentă ca cea din vară. Ştacheta pentru cei picaţi, la prima încercare, nu a fost  coborâtă.

La sfârşitul aceste săptămâni au fost montate camerele video în sălile de examinare.

“S- a definitivat şi instalarea camerelor de supraveghere video. Luni, 29 august vor începe probele scrise, prima este proba la Limba şi Literatura Română,  la colegiul nostru sunt 132 de candidaţi, un număr relativ redus, cei mai mulţi dorind să-şi mărească notele. 

La centrul de examen numărul 53 avem înscrişi 399 de candidaţi însumând cele două subcomisii ale centrului, este vorba despre subcomisia de la Colegiul Decebal (212 elevi) şi subcomisia Colegiului tehnic Dierna Orşova(187 elevi)”, a declarat  Vasile Busuioc, de la Colegiul Tehnic Decebal.

Pe ultima sută de metri s-a rezolvat şi problema elevilor de la liceul din Strehaia.

“S-a reluat furnizarea curentului electric la liceul din Strehaia, aproape 150 de copii vor da acolo examenul de bacalaureat şi nu vor mai fi puşi pe drumuri.

Asigurasem logistica să-i aduc aici fără bani, fără alte cheltuieli, dar se putea întâmpla orice pe drum, făceau 120 de kilometri până în oraş, era un pericol, eu aveam emoţii în această privinţă, dar bine că s-a rezolvat “, a declarat Emil Mirică, inspector general la ISJ Mehedinţi.

Astăzi, au fost trase la sorţi comisiile pentru bacalaureat şi s-au stabilit şi centrele de examinare. Centrele zonale  de evaluare sunt la  Colegiul Naţional Gheorghe Ţiţeica şi Colegiul Naţional Pedagogic.

 Mai multe amănunte legate de sesiunea de toamnă a bacalureatului, luni, în ziarul Adevărul.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite