Turnu Severin: Let’s tennis Severin!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Severinenii şi mehedinţenii sunt invitaţi să participe la competiţia de tenis desfăşurată de Clubul Sportiv Victoria. Competiţia va dura trei zile, iar amatorii şi iubitorii de tenis trebuie să ştie că nu există criterii de selecţionare a participanţilor, orice persoană peste 10 ani, indiferent de sex sau nivel de joc este liberă să joace.

Clubul Sportiv Victoria de pe lângă I. J. P. F. Mehedinţi, organizează în perioada 04-06.06.2010  competitia de tenis Cupa Victoria in cadrul  Circuitului BCR –TENIS – PARTENER . Competiţia este deschisă tuturor amatorilor iubitori ai  tenisului de câmp indiferent de sex, vârstă, sau nivel de joc, iar cei interesaţi trebuie decăt să se înscrie pe site.

„Cei care vor să participe la această competiţie, trebuie să se înscrie pe site-ul BCR TENIS PARTNER. Oricine se poate înscrie la această competiţie, există decât o singură limită de vârstă, aceea inferioară, adică nu au voie să participe persoanele sub 10 ani. Avantajul este că că nu se face deosebire între sexe, adică nu joacă femeile separat de bărbaţi. Există 5 nivele pe care participanţii se pot înscrie, nivelul cinci este pentru începători iar nivelul nouă pentru cei care au făcut tenis de performanţă”, declară Adrian Mendea, preşedintele Clubului Sportiv.

Patruzeci de jucători în Severin

Competiţia este jurizată la noi în judeţ de către doamna Şimandan Ana, în cazul în care jucătorii nu se înţeleg pe teren. Concursul se dezbate pe baza unui regulament, iar competiţiile sunt premiate de sponsorii turneului.

„La noi sponsorul oficial este „ Ciuc”, iar câştigătorii primesc materiale promoţionale, tricouri, rucsacuri, dar nu pentru premii vin oamenii aici, ci pentru a se simţi bine şi a juca tenis. În Severin sunt înscrişi în jur de 40 de persoane, din care patru sunt din localitatea Pătulele. E o deschidere foarte mare, ceea ce e un lucru foarte bun”, mai adaugă organizatorul.

 Discount-uri la magazine

Jucătorii vor participa  la turnee, vor avea un clasament, o pagină web, vor beneficia de discount-uri la magazinele partenere şi de asemenea, vor putea urmări arhiva partidelor disputate.

„La nivel naţional sunt peste 4000 de candidaţi înscrişi, sistemul există şi în alte ţări, deci îmbracă tenisul amator într-o haină profesionistă. Fiecare meci este punctat, fie pozitiv, fie negativ, iar în momentul în care acumulezi mai multe puncte, poţi să treci la nivelul următor”, mai spune Adrian Mendea, organizatorul evenimentului.

Iată programul complet de desfăşurare a competiţiei :
-începere competitie- vineri 04.06.2010- ora 14.30
-finalele  – duminica 06.04.2010 -  ora 10.00
-premierea – duminica 06.04.2010- ora 14.00

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite