A spulberat concurenţa şi s-a întors cu 8 medalii. Lavinia Brebu este mândria Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este singurul înnotător profesionist de la pompieri care reprezintă judeţul Mehedinţi la toate competiţii, fie naţionale, fie mondiale.  

Lavinia s-a întors de curând  cu opt medalii de la Jocurile Poliţiştilor şi Pompierilor, competiţia mondială care s-a desfăşurat la New York.

“Au fost jocurile mondiale ale poliţiştiilor şi pompierilor, concurs la care am participat şi acum doi ani de zile, la Vancuver, în Canada.

Acum am câştigat opt medalii, dintre acestea două sunt de aur, cele mai importante, patru sunt de argint, una  foarte grea,  la proba mea preferată la care am pierdut la trei sutimi, mi-a părut foarte rău, dar a doua zi de concurs a venit şi aurul”,a mărturisit sportiva.

Una dintre cele mai mari competiţii polisportive ale lumii, s-a încheiat cu doua zile mai târziu decât fusese planificat initial, din cauza uraganului Irene.

“A fost greu pentru că  au fost probleme cu uraganul ce ameninţa New York-ul în perioada în care am fost acolo şi cele trei zile de concurs, planificate pentru înot, s-au comasat  în două zile şi am fost nevoită să  dau mai multe probe în timp scurt şi de aceea a fost greu.

Nu a fost un an uşor pentru mine, cu mai puţină pregătire   după un an şi jumătate de pauză , dar văd că mi-am revenit repede, ambiţia m-a ajutat foarte mult” , a  adăugat L avinia

Chiar dacă nu s-a pregătit intens pentru acest concurs, Lavinia a spulberat concurenţa. Îşi doreşte doar să se odihnească şi să revină pregătită la serviciu după ce va încheia concediul de maternitate.

“Eu am participat la cinci probe individuale, la delfin, la braţ, crawl şi trei ştafete internaţionale cu alte fete şi am înotat 500 de metri braţ, 100 de metri fluture şi 200 de metri liber,o probă grea, la care am câştigat aurul şi pentru care am considerat că nu am suficientă pregătire, dar m-am înşelat.

Îmi doresc să mă odihnesc, să îmi revin, să petrec cât mai mult timp cu fiul meu şi de la anul să o iau de la capăt”, a încheiat înnotătoarea.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite