Jandarmii mehedinţeni avansaţi cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
14 jandarmi au fost avansaţi sau felicitaţi pentru activitatea din acest an
14 jandarmi au fost avansaţi sau felicitaţi pentru activitatea din acest an

14 cadre militare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi au fost avansate în grad sau felicitate pentru activitatea din acest an

 În cadrul unei  activităţi festive, un ofiţer şi un subofiţer au fost avansaţi înainte de termen în gradul militar următor, astfel un maior a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel, iar un plutonier la gradul de plutonier major.

Trei  ofiţeri şi patru subofiţeri  din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, au primit ca recunoaştere a meritelor obţinute în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, semnul onorific ,,In serviciul Patriei”, pentru 15, 20, 25 ani conferite prin Decrete Prezidenţiale.

Cinci cadre militare(un ofiţer şi cinci subofiţeri) care s-au remarcat prin rezultate foarte bune, au fost felicitate şi recompensate cu ,,mulţumiri” pentru activitatea desfăşurată în acest an.

Jandarmii au fost felicitaţi de conducerea inspectoratului

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Peste 100 de jandarmi vor participa alături de reprezentanţii instituţiilor din Garnizoana Drobeta Turnu Severin la manifestările dedicate  Zilei Naţionale.

Astfel, joi, 1 decembrie a.c., începând cu ora 10.00, în zona Monumentului Eroilor din ,,Parcul Rozelor”,  se va desfăşura ceremonialul militar religios care va debuta cu  prezentarea onorului şi salutarea invitaţilor de către Garda de Onoare.

„După intonarea Imnului Naţional al României, se vor rosti alocuţiuni de deschidere privind semnificaţia evenimentului, urmate de slujba religioasă şi ceremonialul depunerii de coroane şi jerbe de flori din partea reprezentantilor instituţiilor publice”, a declarat Claudia Mendea, purtător de cuvânt la IJJ Mehedinţi.

Defilarea Detaşamentului de Onoare şi parada tehnicii militare a unităţilor din Garnizoana Drobeta Turnu Severin, încheie ceremonialul militar dedicat zilei de 1 Decembrie.
Internaţio



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite