Jandarmii din Franţa, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Bosnia Herţegovina, Albania, Madagascar, Iordania şi Mali şi-au vizitat colegii din Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oaspeţii au ajuns şi la Porţile de Fier I
Oaspeţii au ajuns şi la Porţile de Fier I

Pentru prima oară, jandarmi din Franţa, Republica Moldova, Ucraina, Serbia, Bosnia Herţegovina, Albania, Madagascar, Iordania şi Mali s-au aflat în vizită, zilele trecute, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi.

Li s-au  prezentat spatiile de lucru, tehnica şi echipamentele de specialitate, atribuţiile, misiunile şi particularităţile structurii mehedinţene.

Vizita de lucru a continuat apoi la sediul Detaşamentului 4 Jandarmi Porţile de Fier I, cu prezentarea Sistemului Hidroenergetic şi de Navigaţie Porţile de Fier I, obiectiv aflat în responsabilitatea Jandarmeriei Mehedinţi.

“În cadrul vizitei, a fost subliniată cooperarea multilaterală în cadrul FIEP, în urma căreia se crează o relaţie solidă de încredere şi sprijin reciproc între instituţiile de  poliţie cu statut militar”, a precizat cpt. Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi. 

Jandarmi din nouă state, în vizită în Mehedinţi

Cursul Internaţional se adresează ofiţerilor aparţinând forţelor de securitate internă din ţările europene, în scopul de a asigura pregătirea de stat major, axată pe specificul activităţilor în mediul multinaţional, cunoaşterea forţelor de securitate europene, precum şi aspectele pregătirii în domeniul ordinii publice.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite