FOTO Jandarmi şi pompieri, scoşi la lopată în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii curăţă de gheaţă străzile din centrul oraşului
Pompierii curăţă de gheaţă străzile din centrul oraşului

 La ultima videoconferinţă, ministrul Administraţiei şi Internelor Gabriel Berca a recomandat folosirea forţelor de ordine în situaţii de criză, generate de iarnă. Nu s-a gândit că angajaţii acestui minister  îi vor înlocui pe cei de la salubritate. La Drobeta Turnu Sverin, curăţarea trotuarelor de zăpadă se face cu jandarmii şi pompierii

Jandarmii şi pompieri au fost solicitaţi să cureţe zăpada şi gheaţa de pe trotuar şi din staţiile de autobuz din centrul oraşului. Chiar dacă ei trebuie să intervină numai în situaţii de urgenţă, în Drobeta Turnu Severin, au ajuns să dea la lopată zăpada, treabă pentru care angajaţii firmei de salubritate sunt plătiţi.

„Nu cred că este corect. Nu este o situaţie de criză ca să intervină jandarmii, primăria trebuie să se ocupe de acest lucru” a spus o severineancă.

 Oamenii sunt revoltaţi că angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor au ajuns să facă treaba celor de la salubritate.

„Nu este un lucru normal, nu este datoria lor să facă asta, bănuiesc că cineva este plătit să facă acest lucru”, a spus un trecător mirat de faptul că jandarmii şi pompierii curăţă trotuarul de zăpadă.

image

Oamenii de intevenţie au fost scoşi la curăţirea trotuarelor pentru că prefectul este nemulţumit de deszăpezirea realizată de firma de salubritate.

„Era nevoie de o mână de ajutor pentru că oamenii  nu puteau să stea să aştepte autobuzul, am zis să debaraseze staţiile şi apoi zonele aglomerate cu trafic intens, strada Traian, Smârdan, Progresul şi bulevardul Carol.

Am discutat cu conducerea primăriei, vom ridica zăpada din zona centrală  pentru că nu putem să stăm cu atâta zăpadă”, a declarat pentru ziarul „Adevărul”, prefectul Ion Mâţu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite