Infracțiuni cu violență, în creștere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit statisticilor poliției, numărul infracțiunilor cu violență a crescut.

Polițiștii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire  a Criminalităţii și  cei de la Serviciul Investigații Criminale au desfasurat, împreună cu lucratorii Postului de Poliţie Căzănești, o acţiune de informare și responsabilizare în rândul cetăţenilor din  comună.     

Scopul întalnirii l-a reprezentat prevenirea infracțiunilor comise cu violență, în special a infracțiunii de viol. De la începutul anului, pe raza comunelor Căzănești și Ilovăț, județul Mehedinți, au avut loc două astfel de evenimente și o infracțiune de tentativă de viol.

În toate cele trei cazuri, autorii au fost identificați. Doi au fost arestați, iar unul este cercetat în stare de libertate.

Chiar victimele au fost  cele care au deschis  poarta indivizilor. Fără să se gândească la pericolul la care se expun, ele i-au tocmit pe aceștia ca ajutoare în gospodărie. 

În mdeiul rural, sunt vizate  bătrânele singure, lipsite de apărare. Potrivit statisticilor poliției, numărul infracțiunilor cu violență a crescut.


“Pentru semestrul doi, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți  a dispus desfășurarea mai multor activități de prevenire în mediul rural pentru a reduce numărul infracțiunilor cu violență.

Aceasta este prioritatea pentru perioada următoare  ”, a declarat Andreea Dobre, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite