Un IVECO, în valoare de 30.000 de euro, dat în urmărire internaţională, a fost depistat în vama Porţile de Fier I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La finalizarea cercetărilor, autovehiculul va fi înapoiat firmei de transport din Bosnia
La finalizarea cercetărilor, autovehiculul va fi înapoiat firmei de transport din Bosnia

Un autovehicul marca IVECO, semnalat ca fiind furat, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I. Are o valoare de 30000 de euro şi aparţine unei societăţi de transport auto din Bosnia Herţegovina.

Având informaţii că autovehiculul ar fi furat, poliţiştii de frontieră de la PF I l-au oprit, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01,30, pentru control, la intrarea în România, pe şofer.

“La controlul de frontieră, existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autovehiculului de către cetăţeanul sârb J. Marko, poliţiştii de frontieră  au verificat amănunţit documentele de identificare prezentate de către aceasta. 
        
Continuând cercetările şi efectuând verificări suplimentare în bazele de date ale Sistemului Informatic Schegen, s-a stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din data de 22.03.2011 din Bosnia Hertegovina”
, ne-a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Autovehiculul, dat în urmărire internaţională, aparţine unei firme de transport din Bosnia Herţegovina, este fabricat în 2007 şi are o valoare de 30.000 de euro.  

Potrivit sursei citate, “în cauză s-a întocmit lucrare penală împotriva lui J. Marko în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tainuire la furt”.
  
Autovehiculul a fost indisponibilizat, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat societăţii de transport din Bosnia.

De la începutul anului, numărul autovehiculelor confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni a ajuns la 36, iar valoarea totală a acestora se ridică la 1.400.000 de lei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite