Turnu Severin: Bătălie acerbă pentru postul de inspector șef al IPJ Mehedinți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Bătălie acerbă pentru postul de inspector șef al IPJ Mehedinți
Turnu Severin: Bătălie acerbă pentru postul de inspector șef al IPJ Mehedinți

Unul dintre candidații înscriși la concurs, respectiv Christian Ciocan, s-a înscris la examenul pentru ocuparea postului de inspector șef, dar și pentru ocuparea unuia din cele două posturi de inspector șef adjunct.

Blocat timp de un an de zile, concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți,dar și de inspectori șefi adjuncți, programat să se desfășoare pe data de 9 septembrie a.c., va deveni cu siguranță unul ieșit din tiparele istoriei poliției române. Asta datorită faptului că, la ora actuală, pe cele trei posturi s-au înscris patru concurenți, însă unul dintre ei s-a înscris pentru toate cele trei posturi.

„Vreau să calc pe urmele profesorului meu”

 Poliţistul care s-a înscris pentru susţinerea concursului pentru toate cele trei posturi, nu este altul decât actualul purtător de cuvânt al Poliţiei capitalei, Christian Ciocan. Fiind mehedinţean şi severinean de baştină, acesta doreşte foarte mult să revină în Severin pe unul dintre aceste posturi, pentru a împărtăşi tuturor poliţiştilor mehedinţeni, învăţăturile lui.

„Tot ceea ce am învăţat eu depre munca de poliţist, se datorează chestorului Doru Dumitrescu, actaulul subsecretar de stat în MAI. A fost şi este un poliţist profesionist de elită a poliţiei române, iar eu, ca şi elev al lui, am încercat tot timpul să-i calc pe urme. Drept dovadă, lucrând la Bucureşti, am făcut tot posibilul să dezvolt şi să uşurez munca poliţistului mehedinţean.  Am cumpărat domeniul de internet şi am realizat un site al poliţiei mehedinţene, care ulterioe le-am donat IPJ Mehedinţi. Totodată am realizat un messenger prin care orice persoană poate trimite petiţie on-line, am adus cinci plasme pentru a fi amplasate aici în vederea îmbunătăţirii relaţiei cu publicul, iar acum, voi aduce Poliţiei municipiului Severin, 10 calculatoare”, declară Christian Ciocan

„Nu urmăresc postul de şef”

Christian Ciocan, mai susţine că el nu urmăreşte în special postul de inspector şef al IPJ Mehedinţi, ci orice altă funcţie prin care poate aduce un plus de imagine poliţiei mehedinţene. „Nu urmăresc doar postul de inspector şef, dovadă fiind faptul că m-am înscris şi pentru celelalte două posturi de inspector şef adjunct. Eu vreau doar să am posibilitatea de a face cunoscută şi de a îmbunătăţii imaginea poliţistului. Este lucru mare să poţi învăţa meseria de poliţist de la profesionişti precum Doru Dumitrescu şi Marian Tutilescu, actualul şef la DRPCIV Bucureşti”, mai susţine Ciocan. Interesant este faptul că, în cazul în care Ciocan ţine morţiş să candideze la toate cele trei posturi, examenul nu se poate ţine în aceeaşi zi pentru toate cele trei posturi, iar comisia nu poate fi aceeaşi. Rămâne de văzut cum se vor desfăşura aceste examene şi cine va fi viitorul inspector şef la IPJ Mehedinţi.

Doru Dumitrescu – fost inspector şef al IPJ Mehedinţi în perioada 1998 – 2005

Echipa ce va candida pentru şefia IPJ Mehedinţi
Christian Ciocan – purtător de cuvânt alm IPJ Mehedinţi în perioada 2000-2005 – actualul purtător de cuvânt al Poliţiei capitalei
Ştefan Ponea – actualul inspector şef interimar al IPJ Mehedinţi
Eugen Zavracu – actualul inspector şef adjunct interimar al IPJ Mehedinţi
Romulus Opriţa – actualul inspector şef adjunct interimar IPJ Mehedinţi

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite