ÎN SEARA ACEASTA/ FOTO/ Turnu Severin: Şoferul unui Logan a lovit o bătrână de 63 de ani, aflată pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia se angajase regulamentar în traversarea străzii, moment în care a fost lovită de şoferul în vârstă de 55 de ani. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital.

Şoferul unui Logan, în vârstă de 55 de ani, nu a acordat prioritate de trecere la intersecţia străzilor I.C Brătianu cu Iuliu Maniu din Severin, lovind astfel, o femeie de 63 de ani care se angajase regulamentar în traversarea străzii.

image

Incidentul s-a întâmplat în jurul orelor 19.00.

image

Ştefan Ciobanu, şoferul autoturismului, este acum cercetat în vederea stabilirii vinovăţiei, în timp ce bătrâna, Drăghin Eufrosina, a fost de urgenţă transportată la Spitalul Judeţean din municipiu pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

image
image

„Conducătorul unui autoturism circula pe Bld. I.C Brătianu, iar la intersecţia cu strada Iuliu Maniu nu a acordat prioritate de trecere unui prieton care se angajase în traversarea străzii la culoarea verde a semaforului electric. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat agentul Ionescu Traian.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite