Turnu Severin: Comisarul şef Ion Mirescu a revenit la comanda IJPF Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Comisarul şef Ion Mirescu a revenit la comanda IJPF Mehedinţi
Turnu Severin: Comisarul şef Ion Mirescu a revenit la comanda IJPF Mehedinţi

Fostul comandant al Poliţiei Argeş, Ion Mirescu, aflat în această funcţie de numai două luni, a renunţat la fotoliu şi a revenit, joi, la fostul loc de muncă, acela de inspector şef al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Mehedinţi.

Echipa managerială a Poliţiei de Frontieră Mehedinţi îi asigură pe mehedinţeni de întreaga disponibilitate şi eficienţă în activitatea de cooperare pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de siguranţă în zona de competenţă.
            
Şef al Poliţiei de Frontieră din 2005
Absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti, Ion Mirescu a lucrat în poliţie încă din 1988. Argeşean de origine, fiind născut în Boteni, comisarul şef Ion Mirescu a fost 12 ani manager în structuri operative ale sistemului naţional de siguranţă şi ordine publică, de la funcţia de şef birou, până la cea de inspector şef.

În 1998, a fost locţiitor şef al Serviciului Informaţii şi Protecţie Internă Mehedinţi din cadrul D.G.I.P.I., în 1999, şeful Biroului de Protecţie Internă din S.I.P.I. Mehedinţi, în 2000- şeful Serviciului Poliţiei Economico-Financiare din cadrul IPJ Mehedinţi, iar din 2003 şi până în 2005, şeful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog din cadrul IPJ Mehedinţi. Din 2005 şi până în prezent, Ion Mirescu a fost şeful IJPF Mehedinţi. Noul şef al IPJ Argeş  are 48 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite