Hoţii, din judeţul Mehedinţi, fură tot ce găsesc. Banii, ţigările şi fierul vechi au fost bunurile sustrase, în ultimele zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Poliţiştii cercetează şapte persoane pentru furt calificat
Poliţiştii cercetează şapte persoane pentru furt calificat

Furtul s-a transformat într-o ocupaţie cu normă întreagă pentru mehedinţenii fără venit. Într-o singură zi, şapte persoane au fost reţinute de poliţişti pentru astfel de fapte, dintre acestea două fiind minore 

La Strehaia, un bărbat de 76 ani, din comuna Voloiac, judeţul Mehedinţi, a anunţat poliţia că în data de 14 noiembrie a.c., persoane necunoscute i-au luat  din locuinţă suma de 2.000 lei.

Hoţii, doi tineri de 14, respectiv 15 ani, au luat banii ca să-şi cumpere telefoane mobile şi un cal. Banii au fost recuperaţi în totalitate.

Un alt tânăr, de 18 ani, din comuna Cujmir a forţat uşa de la barul din localitate  şi a plecat cu 90 de lei şi cu ţigări în valoare de 2200 de lei. Bunurile au fost găsite la băiat acasă şi returnate administratorului localului.

Ca să facă rost de bani, adulţii s-au orientat către fierul vechi. Patru persoane  cu vârste cuprinse între 35 şi 44 de ani, toţi din comuna Bâcleş, au pus ochii pe o clădire dezafectată, care aparţine administraţiei locale.

Ei au spart pilonii şi traversele din beton ale construcţiei respective şi au sustras fier pe care l-au transportat la locuinţele lor. Valoarea pagubei se ridică la 4.286 lei.

„Pentru toţi suspecţii s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat ”, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinti




Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite