Graba strică treaba! O şoferiţă grăbită a provocat un accident, la intrare, în localitatea Gura Văii, din Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Maşina a fost scoasă din şanţ de martorii la accident
Maşina a fost scoasă din şanţ de martorii la accident

 O şoferiţă nu a respectat limita de viteză şi indicatoarele care arătau că drumul este în lucru şi a intrat într-un aro

Femeia  a pierdut controlul volanului în dreptul  localităţii Gura Văii şi s-a răsturnat cu autoturismul în şantul de pe marginea drumului. Maşina a fost  scoasă din şanţ şi pusă pe roţi de persoanele care locuiesc în zonă.

„Am auzit o bubuitură şi am venit aici şi am găsit maşina răsturnată. Doamna cu loganul a venit cu viteză mare,  nu a  văzut indicatorul care arăta limită de viteză. Aici, este sens unic trebuie puse semafoare” , a spus unul din bărbaţi care a ajutat la scoaterea autoturismului din şanţ.

„Eu eram la masă, mâncam, am auzit o bubuitură puternică, am ieşit pe geam şi am văzut că ieşea fum din maşină”, a declarat un alt martor.

 Oamenii cred că de vină pentru accident este semnalizarea ineficentă a drumului, cu toate că există câteva indicatoare,şoferii îşi dau seama că aici se lucrează doar când ajung în intersecţie.

„Aici unde se lucrează la drum, noaptea, trebuie puse semafoare, intră unul în altul că nu se văd, o să mai intre unii în alţii, aici este intersecţie de drumuri şi nici nu se vede”, a adăugat un şofer.

„Semnalizarea rutieră este montată  cu avizul poliţiei rutiere. În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme şi vătămarea corporală a unei persoane”, a declarat Titi Zorzoliu de la Serviciul Rutier.

 Circulaţia pe DN6, în localitatea Gura Văii s-a desfăşurat cu dificultate timp de o jumătate de oră.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite