Glumă de elev, rezolvată cu un pumn în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta este colegiul unde a avut loc incidentul
Acesta este colegiul unde a avut loc incidentul

Deranjat de glumele copilului, profesorul l-a lovit pe elev cu pumnul. Vasile Grecu este profesor de matematică la Colegiul Economic Theodor Costescu, din Drobeta Turnu Severin de peste 20 de ani. Cadrul didactic nu a  mai fost implicat în astfel de scandaluri şi este apreciat de colegii săi

Daniel Baciu, un tânăr de 15 ani, elev în clasa a-IX-a, la Colegiul Economic Theodor Costescu, din Drobeta Turnu Severin, a  primit un pumn direct în faţă de la un profesor de matematică. Întâmplarea a avut loc, în urmă cu două zile, în jurul orei 19.00.

Tânărul, pus pe şotii, deranja, din declaraţia directorului unităţii de învăţământ, ora dascălului. Elevul, aflat pe coridorul şcolii, a deschis uşa clasei de mai multe ori, lucru care l-a scos din sărite pe profesorul de matematică,  care s-a dus la uşă chiar în momentul în care băiatul era acolo, s-a enervat, şi i-a tras un pumn în faţă. Elevul, Daniel Baciu, s-a ales după această întâmplare cu buza spartă.

„Starea este foarte bună, nu a avut traumatism cranian, a avut doar un traumatism de buză superioară, i s-a făcut toaleta leziunii, i s-a dat o reţetă şi recomandat repaus, nu a fost internat", a declarat Elena Bololoi, director de Îngrijiri Medicale la Spitalul Judeţean Mehedinţi.

Poliţiştii au intrat şi ei pe fir şi cercetează cazul de lovire,  pentru care profesorul se poate alege cu un dosar penal. El este anchetat şi de conducerea colegiului.
 

„Profesorul a recunoscut ce s-a întâmplat, mi-a spus că elevul i-a deranajat ora. Elevul nu este unul cu probleme, din ce mi-a spus dirigintele.

Profesorul de matematică, Vasile Grecu, este un cadru didactic respectat de elevi, de profesori, probabil a fost enervat şi nu a realizat că acel pumn este atât de puternic. Comisia diusciplinară este constituită şi se face o anchetă”, a declarat Florica Kemenschi, director la Colegiul Economic Theodor Costescu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite