Turnu Severin: Gestionara agenţiei loto, jefuită de hoţi, scoasă vinovată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin:  Gestionara agenţiei loto, jefuită de hoţi, scoasă vinovată
Turnu Severin: Gestionara agenţiei loto, jefuită de hoţi, scoasă vinovată

Gestionara de la Agenţia Loto “Dunărea”, prădată joi seară, de doi indivizi mascaţi, va plăti suma sustrasă de aceştia, a declarat, ieri, directorul Sucursalei Mehedinţi a Loteriei Române, Cătălin Tutilescu.

Potrivit lui Tutilescu, femeia a încălcat normele interne în ceea ce priveşte securitatea gestiunii, nu a închis unitatea la ora 20 şi a ieşit în afara grilajului de protecţie pentru a încasa nişte bani. “Gestionara a încălcat normele interne, motiv pentru care întregul prejudiciu, de circa 3.100 lei, va fi recuperat de la dumneaei. În primul rând că programul unităţii era până la ora 20, dar a rămas peste program, motivând că era cineva la aparatele de jocuri. Cei doi au pătruns în agenţie în momentul în care gestionara a ieşit din locul amenajat cu grilaj pentru a lua banii de la aparat”, a precizat directorul Cătălin Tutilescu. O altă greşeală ce i se impută casieriei este şi aceea că nu depusese încasările din ziua respectivă într-un seif special.

Protocol cu poliţia de proximitate
Declaraţiile au fost făcute ieri, în cadrul unei şedinţe la care au participat toate gestionarele loto, directorul Companiei Naţionale Loto-Centrul de Profil Mehedinţi, Cătălin Tutilescu, precum şi poliţiştii de la Ordine Publică şi Poliţia de Proximitate. În vederea prevenirii unor cazuri similare, sucursala Mehedinţi a Loteriei a semnat, luni, un protocol cu Poliţia de Proximitate din Severin, prin care fiecare salariat al unităţilor Loto să colaboreze cu un agent de proximitate, în sensul că acesta să-i aducă la cunoştinţă toate problemele cu care se confruntă în activitatea curentă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite