FOTO VIDEO Fiul şefului de post din Butoieşti şi-a ucis, aseară, fosta prietenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O crimă oribilă a fost comisă, seara trecută, chiar de fiul unui poliţist din Mehedinţi.

Tânărul, care este fiul şefului de post din comuna mehedinţeană Butoieşti şi-a înjunghiat cu sânge rece fosta iubită.

Alina Cojocaru avea 19 ani şi tocmai luase bacalaureatul. A murit în braţele tatălui său, în drum spre spital. Criminalul a fugit apoi şi a fost prins de poliţişti în comuna Hinova, la peste 70 de km depărtare de locul crimei.

“Fata a fost transportată la spitalul din Filiaşi, unde ulterior a decedat. La nivelul inspectoratului fost constituită o echipă operativă, condusă de adjunctul şefului IPJ, care s-a deplasat la faţa locului şi sub coordonarea procurorului criminalist a desfăşurat cercetări.

Agresorul a fost depistat ulterior pe raza localităţii Hinova unde, fiind urmărit de organelle de poliţie, a abandonat maşina şi a fugit prin pădure”, ne-a spus Paul Medinceau, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mehedinţi.

image

Potrivit familiei, fata a plătit cu viaţa pentru că nu mai vroia să fie prietenă cu fiul poliţistului. Bunica ei povesteşte că pusese capăt relaţiei în urmă cu aproximativ un an, însă individul nici nu a voit să audă şi a ameninţat-o în repetate rânduri că o omoară.

Seara trecută, şi-a pus în aplicare planul. A luat un cuţit şi s-a dus la poarta fetei. Când aceasta a ieşit din casă, chemată fiind de actualul prieten, individul a venit prin spate şi a lovit cu un cuţit.



” Îi ţinea calea când pleca fata la liceu la Filiaşi şi mi-a bătut-o. Doi băieţi din sat mergeau şi ei tot la tren. Dacă nu erau băieţii ăia o omora.

A intrat şi în curte peste noi la fereastră, că unde-I fie-ta că o omor. O urmăreşte demult că o omoară. I-a trimis şi mesaje pe telefon.

Ea ieşi să se ducă la o maşină, la prietenul ei. Să se ducă cu prietenul nu ştiu unde. Şi când ieşi pe poartă, el ieşi de după colţ. Aici fu pitulat”, ne-a spus bunica fetei.

image

După ce a lovit-o mişeleşte, tânărul şi-a luat maşina şi a fugit. A fost prins de poliţişti într-o localitate de frontieră, după ce abandonase autoturismul şi încerca să-şi piardă urma.

Alin Rotaru a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru omor calificat, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Mehedinţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cercetările în acest caz sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite