Filiala Mehedinţi PP-DD, un boom de popularitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lider marcant al PNL Mehedinţi, vicepreşedinte pentru o scurtă perioadă de timp la Consiliul Judeţean Mehedinţi, Ovidiu Gheorghe a avut o evoluţie politică controvesată în unele mo¬mente. Acum este preşedintele PP-DD, filiala Mehedinţi

Partidul Poporului atrage ca un magnet politicienii dornici de afirmare. La Mehedinţi, filiala a ajuns să numere în şase luni peste 5000 de membrii cu adeziune.

Oamenii sunt atraşi spre partid de platforma electorală şi din dorinţa de a schimba ceva. Preşedintele filialei Mehedinţi este Ovidiu Gheorghe, şeful Serviciului de Medicină Legală, un om care a simaptizat cu mai multe partide politice, dar a optat pentru Dan Diaconescu.

„Am intrat în PP-DD undeva la începutul anului trecut după ce am urmărit pe OTV anumite tendinţe pe care Dan Diaconescu vrea să le imprime vieţii politice din România.

Noii membrii vin într-un număr foarte mare datorită programului de guvernare pe care PP-DD l-a propus”, a spus Ovidiu Gheorghe.

 Politicanul este şi el surpins de  evoluţia din ultimul timp a filialei Mehedinţi. „ În Partidul Poporului vin şi intelectualii, care de obicei sunt de stânga, doctori, profesori, oameni cu afaceri medii şi oameni săraci, nu este o polarizare electorală, să avem numai dintr-un anumit spectru, vin din absolut toată societatea românească”, a declarat medicul.

Ovidiu Gheorghe are 46 de ani, este cărătorit, are doi copii şi a absolvit două facultăţi. Lider marcant al PNL Mehedinţi, vicepreşedinte pentru o scurtă perioadă de timp la Consiliul Judeţean Mehedinţi, Ovidiu Gheorghe a avut o evoluţie politică controvesată în unele momente.

Ruptura de liberalii mehe¬dinţeni s-a produs în momentul în care acesta a adoptat o altă atitudine în cadrul CJ Mehedinţi, decizie care a condus la un conflict deschis faţă de conducerea partidului.

După alegerea sa în funcţia de vicepreşedinte Ovidiu Gheorghe a fost exclus din partid după o decizie a forului de conducere central al PNL. Din momentul în care a fost înlocuit din funcţia de vicepreşedinte al CJ Mehedinţi, singura posibilitate să revină în viaţa politică a fost Partidul Poporului.

Ovidiu Gheorghe are nu doar o experienţă politică, ci şi una electorală, a participat şi a fost coordonator al mai multor campanii electorale. Politicianul este încrezător în şansele partidului şi se pregăteşte de o luptă electorală crâncenă.

„Adeversarii politici sunt mulţi, experimentaţi să pună piedici celor care vor să facă ceva, ne aşteptăm la o luptă dură, cu lovituri sub centură, dar suntem pregătiţi şi cu ajutorul electoratului nostru vom depăşi aceste inconveniente”, a  adăugat politicianul.




 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite