„Fii precaut ! Hoţii nu dorm ” Bătrânii orşoveni avertizaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensionarii au ascultat cu interes sfaturile poliţiştilor
Pensionarii au ascultat cu interes sfaturile poliţiştilor

Responsabilizarea persoanelor vârstnice, potenţiale victime a diferitelor infracţiuni, prin adresarea de sfaturi utile pentru liniştea şi siguranţa familiei, asigurarea locuinţelor şi identificarea vulnerabilităţilor acestora, au fost doar câteva din obiectivele poliţiştilor

Vârstnicii orşoveni au fost informaţi  cum să se ferească de hoţi. Membrii clublui de pensionari au primit interesaţi sfatul poliţiştiilor de la Compartimentul de prevenire şi combatere a criminalităţii şi de la poliţiştii  de proximitate.

Acţiunea de prevenire a furturilor din locuinţe face parte din campania naţională demarată de Poliţia Română care are ca scop prevenirea infracţiunii de furt din locuinţe prin informarea cât mai multor cetăţeni.

„Au fost distribuite pliante şi postere tuturor participanţilor cu promisiunea transmiterii mesajului antivictimal şi altor categorii de cetăţeni de pe raza municipiului Orşova”, a declarat Lavinia Pescaru, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

Poliţiştii au luat cunoştinţă de problemele cu care se confruntă această categorie de cetăţeni, asigurându-i de implicare în soluţionarea acestora.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite