Festivalul Toamnei în Severin: Multe delicii culinare, puțini clienți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei prezenți în pădurea Crihala au privit cu jind la bunătățile din standuri
Cei prezenți în pădurea Crihala au privit cu jind la bunătățile din standuri

Mititei, friptură la grătar, costiță afumată, colaci secuiești sau fructe confiate sunt doar câteva dintre bunătățile pe care le puteți găsii la standurile amenajate în pădurea Crihala, cu ocazia Festivalului Toamnei.



Deși comercianții s-au întrecut în măiestrie, puțini severineni au trecut astăzi printre comercianți, ținuți în casă de ploaie și probabil, de criza din buzunare.

festin33



Dacă anul trecut comercianții își numărau cu satisfacție profiturile, anul acesta vânzările sunt într-o scădere dramatică. „Nu prea vine lumea, cred că din cauza lipsei banilor. Mai e și vremea asta, care nu ne ajută deloc. Festivalul e aproape de final, iar noi avem încasări de două ori mai mici față de anul trecut”, ne spune, supărat, Vasile Bunaciu, venit din Vânju Mare cu cârnăciori oltenești și vin producție proprie.

Nici fanfarele prezente la festival nu i-au atras pe oameni, doar câțiva curioși postându-se, astăzi, în fața scenei.

festin11



Cu toate astea, cei care și-au făcut curaj și au venit în pădurea Crihala au avut parte de muzică „live” și mâncare bună.

fanfara

„E foarte bine, mai ieșim și noi din monotonie. Am venit cu familia, am mâncat o friptură și am băut un pahar cu vin. O să luăm și câteva gogoși pentru acasă și asta e”, ne-a spus unul din severinenii veniți la festin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite