FOTOGALERIE/ Primul târg de produse și servicii pentru nuntă din Severin: porumbei albi, torturi uriașe și cristale de Bohemia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi și mâine, în incinta Muzeului de Artă din Drobeta Turnu Severin, firmele specializate în servicii și produse pentru nuntă își expun marfa.

La eveniment participă opt agenți comerciali autohtoni, printre care șase firme de decor, o cofetărie și o firmă care oferă servicii foto/video și sonorizări.

VEZI AICI FOTOGALERIE

„Știam că nu s-a mai organizat un eveniment de acest gen în oraș și am vrut să vedem care este impactul asupra publicului și în același timp, să verificăm deschiderea de care dau dovadă firmele din Drobeta Turnu Severin. Spre surpriza noastră plăcută, publicul a venit încă de dimineață și și-a manifestat interesul. Am ales acest decor pentru ca cei care vin și se plimbă printre standuri să își vizualizeze propria nuntă”, ne-a spus Cristina Popi, organizator.

Printre standuri, cei interesați pot găsi de la deserturi speciale, decoruri și bijuterii, până la porumbei albi sau obiecte personalizate.



„Particip cu obiecte personalizate pentru evenimente. Avem albume digitale, calendare, căni, obiecte de birou. Ca noutate, avem un mini-album care în același timp, poate fi folosit și ca breloc. Prețurile sunt negociabile, iar lumea pare interesată de ofertă”, a spus Viorel Bota, unul din participanți.

Unul din punctele de atracție pentru vizitatori a fost standul cu cristale de Bohemia.

image



Oferim seturi pentru mireasă, cu prețuri între 60 și 280 de lei, coliere, care pleacă de la 120 de lei și pot ajunge până la 700 de lei, dar și diademe, între 110 și 240 de lei. De asemenea, avem obiecte de decor, sfeșnice sau ornamente pentru rochia de mireasă, toate din cristale Bohemia”, ne-a spus Adina Simionescu, reprezentantul unei firme de specialitate.

Târgul va fi deschis astăzi și mâine, între orele 10 și 18.


image
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite