FOTO/ ASTĂZI/ Turnu Severin: Nu a oprit la Stop şi a intrat cu BMW-ul într-o maşină care circula regulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a fost soldat cu o victimă ce a beneficiat imediat de îngrijiri medicale. În momentul de faţă se fac cercetări pentru a se stabili vinovăţia şoferilor.

Azi-dimineaţă, în jurul orelor 9.00, la intersecţia străzilor Independenţei cu Mareşal Averescu, a avut loc un accident soldat cu o victimă.

image

Din spusele martorilor oculari, şoferul unui BMW nu a oprit la Stop, intrând astfel în coliziune cu un autoturism marca Skoda, care circula regulamentar. 

image

În urma impactului, autorismul SKODA a intrat într-un stâlp, iar victima aflată în autovehicul avut nevoie de îngrijiri medicale.

image

„Din primele verificări se pare că accidentul de circulaţie s-a produs ca urmare a nerespectării regulilor privind prioritatea de trecere a autovehiculelor. În fapt , conducătorul autoturismului BMW care circula pe strada Independenţei, la întâlnirea indicatorului „ Oprire” montat la intersecţia cu strada Mareşal Averescu nu a respectat semnificaţia acestuia, neacordând prioritate de trecere autoturismului Skoda cu care a intrat în coliziune”, a declarat agentul Costinel Imbrea.

image

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili vinovăţia şoferilor.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite