VIDEO Expoziţie şi exerciţii tactice pentru a marca 190 de ani de existenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la Intervenţie Rapidă au executat un exerciţiu tactic
Poliţiştii de la Intervenţie Rapidă au executat un exerciţiu tactic

Poliţiştii mehedinţeni au organizat în faţa Casei Tineretului demonstraţii de tehnica şi tactici de luptă. Astăzi, cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, unde se organizează, începând cu ora 10.00, „Ziua Porţilor Deschise ”

Politiştii mehedinţeni au marcat 190 de ani de existenţă a Poliţiei Romane. Aceştia au organizat o serie de activităţi printre care şi o expoziţie cu echipamentul din dotare, dar au facut şi cateva demonstratii cu tehnica de lupta.

Ziua Poliţiei Române se sărbătreşte în fiecare an la data de 25 martie. Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri, aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

Cei mai interesaţi au fost copiii care au stat în faţa Casei Tineretului şi s-au bucurat de manifestaţiile dedicate evenimentului. Cel mai interesant a fost exerciţiu executat de Serviciul de intervenţie rapidă. Mascaţii au arătat cum se face capturarea unor indivizi periculoşi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite