Turnu Severin: Producători de haine prezenți la Exposhoping scad prețurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai multe evenimente de acest gen reușite, producătorii și comercianții s-au întors în Turnu Severin. Hainele și încălțămintea le sunt oferite celor interesați, la prețuri mai mici decât în magazine. Expoziția se va încheia duminică.

În fața Casei Tineretului, Exposhopping și-a deschis porțile și așteaptă potențialii cumpărători până duminică. Expozanții sunt producători și importatori din orașe precum Târgu Mureș, Ploiești, Satu Mare, Brașov sau Timișoara. Vara trecută, astfel de expoziții cu vânzare s-au organizat destul de des, iar acum, comercianții s-au întors, semn că vânzările au fost mulțumitoare.

Prețuri cu 50 de lei mai mici
Concret, expoziția cu vânzare oferă haine din piele, din blană naturală, încălțăminte, confecții, lenjerie și accesorii. „Așteptăm vizitatori mulți, dacă se poate și cumpărători la fel de mulți. Sperăm să vină oameni cu disponibilitatea de a cumpăra. Prețurile sunt mult sub nivelul magazinelor, sunt prețuri de producție, fără adaos comercial. De exemplu, la încălțămintea de damă, prețul nostru este cu 50 de lei mai mic, față de prețurile de magazin.

De asemenea, la produsele din piele, prețurile oscilează între 350 și 450 de lei”, susține Sorin Chilian, organizator și expozant. Hainele pentru copii sunt și ele la mare căutare. Pentru o bluză, părinții trebuie să scoată din buzunar între 12 și 30 de lei, în timp ce o pijama pentru copii are prețuri cuprinse între 20 și 35 de lei. Expozanții mai oferă lenjerie intimă pentru bărbați la pachet, cu prețuri ce variază între 10 și 15 lei, în funcție de calitate și de numărul de bucăți din fiecare pachet.

vezi în Adevărul de Seară Turnu Severin, ce spune o clientă fidelă a expozițiilor organizate de producători

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite