Elevii din comunele mehedințene vor răsfoi cărțile distribuite de biblioteca județeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biblioteca Județeană I.G. Bibicescu continuă tradiția începută anul trecut și distribuie către celelalte biblioteci din județ cărți care intră în bibliografia școlară.

În acest an secțiile bibliotecilor orășenești și comunale din județ vor intra în posesia a 1000 de titluri, volume oferite  de Biblioteca Județeană I.G. Bibicescu, care la rândul ei, a primit donațiile de la o publicație centrală și de la o editură din străinătate . Până în prezent, către cele cinci secții comunale și trei orășenești au fost distribuite peste 100 de cărți.

,, Initiațiativa a fost primită cu bucurie de către bibliotecarii comunelor, în felul acesta fondul de carte se reînnoiește după o perioadă lungă de timp. După 1990 numărul cărților din bibliotecile mehedințene a rămas același ca înainte de revoluție. Este bine că lucrurile se schimbă, pentru că elevii din mediul rural vor avea acces la cărți despre care doar au auzit ”, a precizat Mariana Bondoc, bibliotecar, serviciul  Evidență și cataloage din cadrul Bibliotecii Județene I.G. Bibicescu.

Acțiunea se află în proces de desfășurare, urmând să fie distribuite alte cărți.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite