Turnu Severin: S-a aruncat în Dunăre de focul dragostei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: S-a aruncat în Dunăre de focul dragostei
Turnu Severin: S-a aruncat în Dunăre de focul dragostei

După o ceartă cu prietena, un tânăr de 24 de ani din comuna Salcia, a venit în Severin unde a încercat să se sinucidă aruncându-se în apele Dunării. Spre norocul lui, polițiștii de frontieră au fost la post.

Ieri după amiază, un bărbat  în vârstă de 24 de ani, din localitatea mehedinţeană Salcia, s-a arunact în apele Dunării încercând să-și pună capăt zilelor datorită unor probleme familiale. „Echipajul ambarcaţiunii MAI 4158, a observat pe direcţia Ostrovul Şimian, la aproximativ 450 de metri de mal, în apele fluviului Dunărea, o persoană aflată în pericol de înec. Starea de agitaţie a acestuia şi curentul fluviului care îl purta pe bărbat spre mijlocul Dunării, i-au determinat pe poliţiştii de frontieră severineni să declanşeze imediat o acţiune de salvare şi recuperare a persoanei aflate în pericol”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisarul-şef Valeriu Pera.

S-a certat cu prietena

Poliţiştii de frontieră au reuşit să-l ridice pe acesta la bordul navei acordându-i primul ajutor şi apelând în acelaşi timp serviciul de urgenţă 112. Din cauza curenţilor schimbători şi vitezei apei, tânărul ajunsese într-o situaţie periculoasă şi dificilă, însă intervenţia echipajului poliţiei de frontieră a făcut posibilă evitarea unei tragedii.
După ce a fost recuperat din apele Dunării, oamenii legii au stabilit că Viorel, în vârstă de 24 de ani, din comuna Salcia, a încercat să se sinucidă din cauza unor probleme familiale şi pentru că se certase cu prietena. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă  din Turnu-Severin, fiind în afara oricărui pericol.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite