Drobeta Turnu Severin: Scandal terminat cu împușcături. Un bărbat a tras 10 focuri de armă în plină stradă, rănind trei persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit polițiștilor, cei trei l-au oprit în trafic pe „pistolar” și au început să îi lovească mașina. Cei implicați sunt cercetați acum, în stare de libertate.

Incidentul petrecut aseară a avut patru protagoniști.

Potrivit polițiștilor, bărbatul care a deschis focul se deplasa cu mașina pe strada Calomfirescu din Drobeta Turnu Severin, fiind oprit, la intersecția cu strada Mihai Eminescu, de o persoană care voia să traverseze și care a început să lovească autoturismul.

C.Eugen, din Drobeta Turnu Severin, a continuat să lovească mașina, iar la fața locului au ajuns și fratele acestuia împreună cu un alt bărbat. În acel moment șoferul mașinii, D.Costel, a scos un pistol cu bile marca SPLINER, calibrul 10-22 și a tras trei focuri în plan vertical și alte șapte înspre cei trei bărbați, care s-au ales cu mai multe răni pe corp.

Din cercetările efectuate până acum de polițiști, acesta ar fi scenariul celor întâmplate aseară pe străzile Severinului.

Cei implicați sunt cercetați în libertate, iar investigațiile continuă.

„Persoanele în cauză sunt cercetate pentru uz de armă neletală fără drept și respectiv distrugere. Pistolul și cele cinci tuburi găsite la fața locului au fost confiscate. În urma incidentului, nu au existat victime colaterale sau pagube, în afara autoturismului avariat. Cercetările continuă în acest caz”, ne-a spus Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Citește și


Cei trei bărbați s-au ales cu plăgi la nivelul pieptului și abdomenului

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite