Focuri de armă în Drobeta Turnu Severin. Fostul comisar şef la Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, prins în timp ce cumpăra ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul comisar şef la Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, prins în flagrant cu nouă baxuri de ţigări de contrabandă. Constantin Şimandan s-a pensionat în urmă cu câteva luni pe caz de boală.

UPDATE „În urma unei acţiuni flagrante pentru combaterea traficului cu ţigări, ofiţerii din cadrul IJPF Mehedinţi au confiscat 4.400 de pachete de ţigări marca Fast, descoperite asupra a doi bărbaţi din Drobeta Turnu Severin. Unul dintre ei este un fost ofiţer al Poliţiei de Frontieră trecut în rezervă în 2011“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt la IJPF Mehedinţi.Dacă vor fi vinovaţi, ofiţerul şi celălalt bărbat riscă până la șapte ani de închisoare.

Procurorii DIICOT au reuşit să pună mâna pe o reţea de contrabandişti de ţigări în urmă cu o oră. Aceştia au fost prinşi chiar în timp ce efectuau o tranzacţie. Dintr-o dubă au fost duse  într-o altă maşină nouă baxuri de ţigări de contraband. Oamenii legii au intervenit şi au reuşit să pună mâna pe unul dintre membrii grupări, care este nimeni altul decât  Constantin Şimandan, fost comisar şef la Poliţia de Frontieră Mehedinţi. Bărbatul a condus Biroul de combatere a infracţiunilor transfrontaliere până acum câteva luni când s-a pensionat pe caz de boală.

Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a reuşi să pună mâna pe membrii grupului de contrabandişti.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite