VIDEO „Dragoste de mama” ! Şi-a obligat fiica să se prostituieze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aceasta este femeia care şi-a obligat fiica să se prostituieze
Aceasta este femeia care şi-a obligat fiica să se prostituieze

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în această dimineaţă în oraşul Orşova. Persoanele vizate sunt acuzate de trafic cu minori, proxenetism şi constituire de grup infracţional

Persoanele vizate, o femeie şi doi bărbaţi, sunt acuzate de trafic cu minori, proxenetism şi constituire de grup infracţional organizat. Cei trei sunt acuzaţi că doi ani de zile au obligat şase minore să se prostituieze.

Femeia, Eva Kolnochi, de 45 de ani, era vestită în cartierul California, din oraşul Orşova, judeţul Mehedinţi. Cei care aveau chef de puţină distracţie apelau la serviciile oferite de minorele obligate de această femeie să se prostituieze.

Printre fetele traficate, se numără propria fiică şi o nepoată. Eva şi-a obligat  fiica, de 15 ani,  să se culce cu bărbaţii aduşi de ea chiar în apartamentul în care locuiau.

Două dintre minorele obligate să întreţină relaţii sexuale cu necunoscuţi sunt acum însărcinate, una dintre gravide este chiar fiica proxenetei.

Eva Kolnochi nu a acţionat singură, sprijinită de cei  doi complici, de 33 de ani, respectiv de 31 de ani, racolau minorele sărace şi le forţau să –şi vândă trupul contra cost.

Fetele erau oferite pentru prostituţie pe raza judeţelor Mehedinţi şi Caraş Severin, preferate erau pensiunile de la Orşova Valea Cernei şi Băile Herculane.

O partidă de sex cu o minoră costa 100 de lei, tariful era negociat cu Eva, banii erau încasaţi de ea sau de fiica ei. Poliţiştii de la Serviciul De Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi au reţinut-o pe Eva Kolnochi şi pe unul din complicii ei, au fost prezentaţi Tribunalul Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Celălalt bărbat nu a fost găsit la domiciliu şi s-a dispus dare în consemn.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite