Două tiruri s-au ciocnit pe E70, producând o explozie. O persoană şi-a pierdut viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN70 unde două tiruri s-au ciocnit
Accident pe DN70 unde două tiruri s-au ciocnit

Două tiruri s-au ciocnit, marți, pe E 70, în județul Mehedinți. Unul dintre tiruri transporta butelii cu aer comprimat care au explodat. Echipele de intervenție încă sting focul, de aceea ambulanțele nu pot încă interveni.

UPDATE, ORA 18.25 Traficul feroviar între Craiova şi Drobeta Turnu Severin a fost oprit, în condiţiile în care linia ferată este în apropierea şoselei, iar flăcările au atins liniile de electricitate ale acesteia. Şoferul tirului înmatriculat în Bulgaria a fost stabilizat şi transportat la spitalul din Drobeta Turnu Severin.

VEZI AICI VIDEO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

UPDATE ORA 17.48 Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Ghelmegioaia, din judeţul Mehedinţi „Din păcate o  persoană a murit carbonizată, iar alta a fost scoasă la timp din maşină şi starea ei este stabilă. Cele două tiruri ard în continuare, iar pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor care sunt foarte puternice. Nu este nevoie să primim ajutor din altă parte, ne descurcăm", “, a spus prefectul judeţului Mehedinţi, Ioan Mâţu.

VIDEO

 
Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri, cozile de maşini întinzându-se pe o distanţă de aproximativ un kilometru.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO   

incendiu 1

UPDATE ORA 17.22 „Deocamdată, trafic rutier a fost complet blocat în zonă“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi. De asemenea, şi traficul feroviar a fost întrerupt momentan, din cauza exploziei.

Cele două tiruri s-au ciocnit frontal, iar accidentul a avut loc în urmă cu mai puţin de o oră. Din primele informaţii rezultă că o persoană şi-a pierdut viaţa în accident.

Vom reveni cu amănunte

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite