Două medalii de aur şi una de argint pentru sportivii clubului „Gioni Fight”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii învingători alături de antrenorii lor
Sportivii învingători alături de antrenorii lor

Tinerii cu vârste cuprinse între 9 şi 19 ani au participat la concursul de hight kick-boxing organizat la Târgu Jiu. Cel mai dificil meci pentru sportivii antrenaţi de Ion Schintee, a fost cel susţinut de Ionuţ Sârbu, sportivul accidentat şi-a întâlnit un vechi adversar

Anul competiţional pentru sportivii clublui de unifight „Gioni Fight” a început bine. Trei dintre tinerii lupătători s-au întors de la competiţia, organizată la Târgul Jiu, în luna martie, cu  două medalii de aur şi una de argint.

Astfel, Dragoş Bobei, de 9 ani, 33 de kilograme, a obţinut  medalia de aur. Aceeaşi medalie a fost câştigată şi de Roky Ciuruc, de 16 ani, 65 de kilograme, care s-a clasat pe primul loc la categoria sa.

La seniori, Ionuţ Sârbu, de 19 ani, 65 de kilograme, a fost cel care a adjudecat locul II şi medalia de argint. Meciul a fost unul dificil pentru că Sârbu şi-a întâlnit un vechi adversar decis să-şi ia revanşa şi în plus a suferit şi un accident la maxilar, în final a reuşit să-şi învingă adeversarul.

„Au antrenamente zilnice, iar în ajunul competiţiei muncesc foarte mult. Sunt mulţumit de evoluţia lor şi sper ca pe viitor să fie la fel de buni sau poate şi mai buni.

La o astfel de performanţă se ajunge doar prin muncă, depinde de ei unde vor să ajungă”, a spus Ion Schintee, antrenorul tinerilor.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite